Scrap cleaner cleaner Vacuums

Pembersih wesi Scrap Vacuums, produsen pabrik panyisipan vakum, unit ekstraksi debu sing disajikake, layanan industri resik daya cocok kanggo welding, pemotongan, penggilingan lan ladang pemurnian debu liyane; cocok kanggo stasiun welding seluler, situs welding sing kontaminasi utawa kondisi kerja sing padha; cocok kanggo welding busur manual, welding arc shielded gas, argon arc Purifikasi debu ing welding lan welding kesempatan. Yen sampeyan pengin ngerti liyane babagan seri A9 borongan Telung fase industri vakum, hubungi kita.

Leave your messages

Send Inquiry Now