Konkrit panyedhiya vakum debu

Pembersih vakum debu, pembersih vakum debu, peralatan penyisihan debu industri, vakum extractor debu industri, unit ekstraksi debu industri cocok kanggo kondisi kerja sing mbutuhake karya sing terus, ukuran partikel debu cilik lan volume debu gedhe; utamané cocok kanggo lantai mecah. Struktur bagging sing kontinu iku trep lan gampang diunduh lan dibongkar. Tas kasebut dilapisi saka tas plastik tabung lan bisa ditarik terus-terusan. Sawise bledug dikumpulake kanggo jumlah tartamtu, tape wis ditutup lan tas bisa dipotong lan digunakake.

Leave your messages

Send Inquiry Now