Tiga phase industrail vacuum cleaner

Pembersih vakum industrail telung fase, unit-unit ekstraksi debu industri, supplier pembersih vakum industrail, pabrikan, eksportir mesin industrail vakum bisa milih ukuran daya miturut aplikasi nyata. Iku panyedot vakum industri kanthi nyedhot lan kapasitas gedhe. Port dumping diameter gedhe-gedhe kanthi efektif mbenakake efisiensi kerja. Tong separasi ngisor lan ngisor, debu getaran manual lan kejut listrik lan bledug sing opsional. Bisa digunakake terus-terusan nganti 24 jam lan nduweni sistem penyaring 35.000 sentimeter persegi. Pembersih vakum industri dhuwur 380V seri iki cocok kanggo macem-macem jinis. Mbusak pabrik sing banget abot.

Leave your messages

Send Inquiry Now