Pre-separator vacuum cleaner industri

Pembersih vakum industri pre-industri panyisipan, Pembersih vakum industri pre-industri, Pemisah debu telung phase, pre-separator panas, Produsen debu tahap tiga, unit ekstraksi debu, unit ekstraksi debu kasusun saka pipa intake, pipa knalpot, silinder , a kerucut, lan ember awu. Pengumpul bledug siklon prasaja ing konstruksi, gampang kanggo ngasilake, nginstal lan njaga, lan duwe investasi peralatan lan biaya operasi sing kurang. Padha dienggo sacara luas kanggo misahake partikel padhet lan cuwer saka bantaran gas utawa kanggo misahake partikel padet saka cairan. Ing kahanan operasi normal, gaya centrifugal tumindak ing partikel 5 nganti 2500 kali saka gravitasi, saéngga efisiensi siklon luwih gedhene ketimbang saka ruang sedimentasi gravitasi.

Leave your messages

Send Inquiry Now