Pembersih vakum tanpa kabel kanthi powered battery

Dibandhingake karo panyedhepan vakumane, Pembersih vakum tanpa kabel sing bakalan daya tahan baterai nduweni kaluwihan nggunakake suwene 24 jam, nyedhot kuwat, kapasitas panyimpenan debu, umur urip lan tahan suhu dhuwur. Unit-unit ekstraksi debu sing dijual kanggo mbungkus casing lan tong sampah bisa digawe saka baja utawa wesi kanthi ketebalan. Papan kanthi efektif bisa ngayomi bagian motor saka karusakan. Utamane, panyedot vakum industri ora duwe persyaratan kanggo nyedhot, lan bahan-bahan sampah saka macem-macem bahan lan wangun bisa diisep. Kanthi ngganti media panyaring sing beda-beda, kayata kartrid panyaring, tas panyaring, lan liya-liyane, bisa nyerep partikel padhet saka 0.3 mikron utawa luwih kanthi akurasi 99%, sing cocog kanggo industri kayata kimia alus lan mesin presisi.

Leave your messages

Send Inquiry Now