Fase tunggal industrail vacuum cleaner

Fase tunggal sing resikake panyedia vakum udhara lan garing nggunakake 220V siji-phase daya listrik. Daya kasedhiya ing rong motor lan telung motor. Daya saka motor siji yaiku 1200W. Saben motor duweni motor sing kapisah. Bisa tunggal utawa mbukak, lan kabeh awak digawe saka stainless steel. Struktur tong sampah ndhuwur lan ngisor luwih gampang dianggo, kapasitas tong sampah 100L, lan bagéan filter luwih apik tinimbang seri A. Lapisan tipis kain filter kain siklon kain sulingan dan debu getaran manual nggawe pembersih vakum industri Ora mblokir kanggo wektu sing suwe, lan nduweni presisi filtrasi sing luwih dhuwur. Iku cocok kanggo pembersih vakum industri kanthi syarat dhuwur!

Leave your messages

Send Inquiry Now