Penggilingan Feed Farm Vacuums

Bonggol Feed Feed Vacuums Feed bledug bledug cocok kanggo suhu non-dhuwur, non-corrosive gas pemurnian lan perawatan bledug. Umumé, flanel 208 polyester industri digunakake minangka bahan panyaring, sing cocok kanggo suhu kerja ora luwih saka 120 ° C; yen suhu sing digunakake luwih murah tinimbang Ing 80 ° C, dianjurake yen pangguna milih bahan panyaring felt kanggo panyisih debu kanggo njamin operasi aman saka peralatan.

Leave your messages

Send Inquiry Now