Industri perabotan kosong

Pabrik industri vacuum, produsen pabrik penyedlosan vakum, unit ekstraksi debu sing disajekake Iki jenis pembersih vakum bisa digunakake minangka piranti dandanan bledug kanggo pabrik serbuk kayu ing pabrik mebel. Sampeyan uga bisa nggawe selaras kanggo nginstal corong kenceng tekan tipe ngarep, lebar 70cm, sedotan vakum lemah wilayah, wet lan garing, trep Cepet lan efisien. Bisa digunakake kanggo macem-macem situs industri lan komersial.

Leave your messages

Send Inquiry Now