60L industri vacuum cleaner

Pembersih vakum industri 60L Pembersih vakum industri sing umum digunakake ing industri: industri farmasi: kanggo pemulihan bahan bubuk ing workshop produksi lan penghapusan bledug lan pemurnian lokakarya. Industri pangan: penyerapan soot, koleksi bahan mentahan sing debu, kelembapan lan residu pangan. Barang-barang pangan: digunakake kanggo nangani akeh gandum, transportasi, pergudangan, koleksi bledug sajrone proses pembersihan.

Leave your messages

Send Inquiry Now