Pilih panyuwunan vakum industri sing efektif biaya

Pilih biaya efektifpembersih vakum industri.Mbok kabeh wong milih panyedhep vakum industri, bisa nemokake penampilan lan fungsi sing paling apik ing panyedhepan vakum sing padha, nanging prabédan prabédané gedhé banget, mula kepéngin milih pamasang vakum industri kanthi kinerja biaya dhuwur?

Pisanan, ayo ndayakake kawruh dhasar lan klasifikasi pambersih vakum industri:

Pembersih vakum kasedhiya kanggo omah, komersial lan industri (kapasitas, daya lan rega beda-beda).

1. Tipe omah: umume ing 1000 yuan, sawetara varietas bisa ngluwihi 5,000 yuan (mung kanggo pelanggan dhuwur), lan urip layanan biasane 2-3 taun.

2. Tipe bisnis: utamané digunakake kanggo perusahaan cleaning, perusahaan properti lan rantai hotel budget umum.Urip layanan biasane 5-6 taun.

3. Tipe industri: biaya biasane watara 10.000 yuan, lan produk domestik bisa dikontrol ing 50.000-80.000 yuan.Urip layanan biasane 8-10 taun.

Kapindho, carane panyedia vakum industri bisa mlaku.

 

 

Pembersih vakum industri kanthi blower tekanan dhuwur, bledug vortex, peralatan pompa vakum jinis vorteks menyang tong, tekanan negatif ningkat kanthi cepet, udara tekanan tinggi kanthi cepet liwat saluran udara menyang jero awak, tong sikat debu lan tabung vakum , aliran hawa ngumpulake lan ngolah partikel padhet menyang tong, tas Filter menyang inlet udara, adhesi permukaan sing padat ing tas panyaring, nyaring hawa liwat tas panyaring ing awal aperture, lan banjur liwat filter sekunder, bisa entuk standar emisi, nggawe hawa sing disaring hawa liwat sistem ventilasi penggemar utawa pompa menyang pipa ekzos, akhire bali menyang bengkel, kanggo ngurangi energi, utamane mundhut panas,Sing luwih dhuwur tekanan negatif, sing luwih kuat sedheng, luwih gedhe diameter pelabuhan nyedhot, sing luwih dhuwur ing tingkat aliran, tekanan négatif sing némbak bakal nyuda, sing nyedhot mundhak.Kanthi milih model sing cocok, tekanan negatif bisa dipertahankan ing sawetara pancet kanggo ngganti karo panyerepan lan perawatan bahan sing beda.

Kapindho, beda antarane panyuwunan vakum industri

1. Kinerja: Pembersih vakum industri ingkang sae langkung stabil (umpamane, nyedhot kasebut nyusup sawise periode wektu)

2. Urip layanan: panyedot vakum industri sing apik nyedhiyakake urip luwih suwe lan kurang pangopènan.Ing jangka panjang, luwih efektif kanggo tuku panyedhek vakum sing apik (kayata piranti rumah tangga, sing luwih apik lan luwih tahan lama).

3. Bahan-bahan: kaya sing kita mangerteni, panyedheka vakum industri kanthi kualitas apik karo rega sing cukup bisa memenuhi syarat kualitas.

4. Fungsi: Cleaner industri sing apik wis nampa akeh umpan pasar, nggawe rancangane luwih gampang pangguna, luwih gampang operate lan luwih aman.

5. Safety: contone, panyediya vakum ing sawetara panggonan sing bisa mbebayani lan njeblug bisa nyebabake explosions, dene pembersih vakum industri banget wis dianggep khusus ing desain, kanthi fungsi bledosan-bukti lan keamanan dhuwur.

 

Pungkasan, carane tuku panyedot vakum industri

1. Miturut syarat aplikasi: milih panyedhot vakum industri sing butuhake kerja 24 jam terus-terusan miturut frekuensi aplikasi lan wektu kerja.

2. Miturut kondisi bledug: milih panyedot vakum garing utawa udhara, lan nemtokake daya lan kapasitas panyedot vakum industri miturut proporsi lan jumlah bledug. (https://www.chinavacuumcleaner.com/

Leave your messages

Send Inquiry Now