Grosir F2 Industri tekstil vakum

Grosir F2 Industri tekstil vakum


PRODUCTS Detail

 
 
Gambaran ikiGrosir F2 Industri tekstil vakum
 
Desain klasik, handal lan stabil. Dilengkapi dengan vakum tinggi
motor turbin, becik kanggo 24 jam terus-terusan digunakake.
Digunakake ing industri tekstil, pengepakan lan kertas
 
◆ Tiga phase motor turbin bahan industri, bisa kerja sacara terus-terusan.
◆ HEPA filter, tank 120L, kanthi tas kain non-wol gedhe nang.
◆ panel switch independen, kanthi fungsi kanggo nyegah bocor, sirkuit cendhak lan suhu dhuwur
◆ Pelanggan bisa milih beda cet wae kepengin (50mm / 63mm / 76mm / 100mm)
◆ Filter nganggo desain tipe tas, sampah strip sing diserep terus disimpen ing panyaring.
Kanggo mbucal sampah, mung mbukak tutup ndhuwur lan copot saringan saka tank bledug.
 
Parameter kasebutGrosir F2 Industri tekstil vakum
 
 
Model F212 F213 F214
Tegangan 380V 50HZ
Daya (kw) 2.2 3 4
Vakum (mbar) 240 270 260
Airflow (m³ / h) 275 318 420
Noise (dba) 65
Volume tank (L) 120
Jenis Filter HEPA
Filter wilayah (cm) 20000
Kapasitas panyaring 1um> 99.5%
Ukuran (mm) 1020*630*1130
Bobot (kg) 65 73 80
 
 
Gambar ikiGrosir F2 Industri tekstil vakum
 
 
 
 

 

 

Tags

Leave your messages

Send Inquiry Now