F2 Hot sale Produsen industri tekstil industri tekstil vakum

Deskripsi industri vakum industri tekstil F2 Iki desain klasik, dipercaya lan stabil. Dilengkapi karo vakum tinggi "Desain klasik, dipercaya lan stabil. Ditampa karo motor vacuumturbine dhuwur, ide


PRODUCTS Detail

 
 
Gambaran Industri F2 Hot sale industri tekstil industri vacuum cleaner
 
Desain klasik, handal lan stabil. Dilengkapi dengan vakum tinggi "Desain klasik, handal dan stabil. Dilengkapi dengan vacuumturbine motor yang tinggi, ideal selama 24 jam terus-terusan dipekerjakan. Bisa dipakai di industri tekstil, pengepakan dan pembuatan kertas
 
◆ Tiga phase motor turbin bahan industri, bisa kerja sacara terus-terusan.
◆ HEPA filter, tank 120L, kanthi tas kain non-wol gedhe nang.
◆ panel switch independen, kanthi fungsi kanggo nyegah bocor, sirkuit cendhak lan suhu dhuwur
◆ Pelanggan bisa milih beda cet wae kepengin (50mm / 63mm / 76mm / 100mm)
◆ Filter nganggo desain tipe tas, sampah strip sing diserep terus disimpen ing panyaring. Kanggo mbucal sampah, mung mbukak tutup ndhuwur lan copot saringan saka tank bledug.
 
We offer Textileindustri vakum industriresik kanggo para panuku ing saindhenging donya. Pabrik, tanggung jawab, lan kerja tim basis kanggo business.We kita ditemtokake dadi produsen paling resik vakum industri paling apik ing China.We bakal nyedhiyani solusi produk sing paling cocok miturut syarat Panjenengan.Kami ngarep-arep sing kita introduksi bisa mbantu mangertos luwih akeh babagan industri vacuum cleaner industri tekstil, sampeyan uga bisa miwiti rembugan karo kita sawayah-wayah.
 
Parameter iki F2 Hot sale industri tekstil industri vacuum cleaner
 
 
Model F212 F213 F214
Tegangan 380V 50HZ
Daya (kw) 2.2 3 4
Vakum (mbar) 240 270 260
Airflow (m³ / h) 275 318 420
Noise (dba) 65
Volume tank (L) 120
Jenis Filter HEPA
Filter wilayah (cm) 20000
Kapasitas panyaring 1um> 99.5%
Ukuran (mm) 1020*630*1130
Bobot (kg) 65 73 80
 
 
 
 
 
 
 

Tags

Leave your messages

Send Inquiry Now