Scrubber cleaning lantai karo CE lan rega apik digawe ing China

anyar Lantai scrubber cleaning karo CE lan rega apik digawe ing Shanghai


PRODUCTS Detail

 
 
Gambaran ikianyar Lantai scrubber cleaning karo CE lan rega apik digawe ing Shanghai
 
 

 

 

Ora Ana.

Jeneng item

Unit

JH530

1

Lebar Pembersih

mm

530

2

Sikat kualitas

nyetel

1

3

Power supply

V

220

4

Daya tarik

W

500

5

Motor sikat

W

550

6

Bobot

kg

160kg
 7

Ukuran

mm 1290*590*1070
8

Lebar Squeegee

mm 780
9

Solution Tank

L 50
10 Recovery Tank L 56
 
 
 
Parameter kasebutanyar Lantai scrubber cleaning karo CE lan rega apik digawe ing Shanghai
 
Jumlah (Set) 1 - 10 >10
Est. Wektu (dina) 3 Kanggo dirundingake
 
 
 
 
 
Gambar ikianyar Lantai scrubber cleaning karo CE lan rega apik digawe ing Shanghai
 

 

 

 
 
 

Tags

Leave your messages

Send Inquiry Now