Tahap tunggal yaiku sèktor s3 sing luwih resik saka industri vacuum cleaner lan wet

Deskripsi singkat: S3 seri industri vakuum utamané digunakake kanggo non-terus reresik saka wilayah pabrik utawa kanggo overhead pembersihan. Unggah minangka kompak lan fleksibel, gampang digarap. Ora ana aplikasi sing mokal kanggo S3, saka laboratorium, lokakarya, lan teknik mesin kanggo industri beton. Sampeyan bisa milih model iki kanggo materi garing mung kanggo aplikasi udhara lan garing. Fitur utama: Tiga motor Ametek, kanggo ngontrol on / off sacara independenTong sampah, ndadekake tumpukan bledug bisa digunakake supaya gampang Geser panyaring gedhe kanthi sistem pembersih filter terpadu Multi keluwesan tujuan, cocok kanggo aplikasi udan, garing, bledug


PRODUCTS Detail

 
Gambaran ikiS3 series Single phase wet & wet vacuum
 
Deskripsi singkat:
 
S3 seri industrial vacuum utamané digunakake kanggo non-kontener pembersihan wilayah manufaktur utawa kanggo overhead pembersihan.
Unggah minangka kompak lan fleksibel, gampang digarap. Ora ana aplikasi sing mokal kanggo S3, saka laboratorium, lokakarya, lan teknik mesin kanggo industri beton.

Sampeyan bisa milih model iki kanggo materi garing mung kanggo aplikasi udhara lan garing. Fitur utama: Telung Ametek motor, kanggo ngontrol on / off barel bebas, bisa ngasilake lebu blangkon dadi gampang digulungake permukaan filter karo sistem pembersih filter terpadu.
 
Fitur utama:

Telung motor Ametek, kanggo ngontrol on / off independen
Tong sampah, nyediakake lebu bledug gampang
Luwih gedhe Filter Filter karo sistem pembersih filter terpadu
Multi keluwesan tujuan, cocok kanggo aplikasi udan, garing, bledug.
 
Parameter kasebutS3 series Single phase wet & wet vacuum
 
 
Model lan spesifikasi seri S3:
       
Model S302 S302-110V
Tegangan 240V 50 / 60HZ 110V50 / 60HZ
Daya (kw) 3.6 2.4
Vakum (mbar) 220 220
Airflow (m³ / h) 600 485
Noise (dbA) 80
Volume tank (L) 60
Jenis Filter Filter HEPA Filter HEPA "TORAY" polyester
Filter wilayah (cm³) 15000 30000
Kapasitas panyaring 0.3μm> 99.5% 0.3μm> 99.5%
Filter cleaning Jet pulse filter cleaning Pembersihan penyetor motor
Ukuran inch (mm) 24 "x26.4" x52.2 "/ 610X670X1325
Bobot (lbs) (kg) 125/55
 
 
Gambar ikiS3 series Single phase wet & wet vacuum
 
 
S301.161
S301.161
S301.173
S301.173

 

S301.174
S301.174
S301.175
S301.175

 

S301.176
S301.176
S301.177
S301.177
S301.192
S301.192

 

 

 
 

Tags

Leave your messages

Send Inquiry Now