Seri T9 Tiga phase HEPA extractor dust

Deskripsi singkat: Mesin adaptasi motor turbin vakum sing dhuwur, sistem pulsa jet pulsa kanthi otomatis. Bisa kerja 24 jam terus-terusan, lan ditrapake kanggo jumlah debu sing gedhe, kondisi ukuran partikel debu cilik. Utamane digunakake kanggo lantai grinding lan industri polishing.


PRODUCTS Detail

 
Gambaran ikiSeri T9 Tiga phase HEPA extractor dust
 
Deskripsi singkat:
 
Mesin adaptasi motor turbin vakum sing dhuwur, sistem pembersih penyaring jet kanthi otomatis.
Bisa kerja 24 jam terus-terusan, lan ditrapake kanggo jumlah debu sing gedhe, kondisi ukuran partikel debu cilik.
Utamane digunakake kanggo lantai grinding lan industri polishing.

Fitur utama:

Sistem daya adaptasi motor turbin vakum sing dhuwur, frekuensi tegangan lan kaping pindho, dhuwur sing dipercaya, kurang swara, wektu urip dawa, bisa kerja 24 jam terus-terusan.
Kabeh dilengkapi komponen elektronik Schneider, duwe overload, overheating, proteksi sirkuit cendhak.
Kantong lempitan gulung terus, gampang loading lan unloading.
PTFE dilapisi HEPA filter, kurang tekanan mundhut, efisiensi panyaring dhuwur.
Sistem pembersih pulsa kanthi otomatis, dilengkapi kompresor udara, 24 jam kerja tanpa gangguan, ditrapake kanggo kondisi kerja sing beda-beda kanthi gampang

 
 
Parameter kasebutSeri T9 Tiga phase HEPA extractor dust
 
 
Model lan spesifikasi seri T9            
             
Model T952 T972 T953 T973 T954 T974
Tegangan 380V / 50Hz
Daya (kw) 5.5 7.5 5.5 7.5 5.5 7.5
Vakum (mbar) 300 320 300 320 300 320
Airflow (m³ / h) 530
Noise (dbA) 70 71 70 71 70 71
Jenis Filter Filter HEPA "TORAY" polyester
Filter wilayah (cm³) 30000 3X15000
Kapasitas panyaring 0.3μm> 99.5%
Filter cleaning Jet pulse filter cleaning Motor didhisikake reresik Pulsa jet kanthi otomatis
Ukuran (mm) 650X1080X1450 650X1080X1450 650X1080X1570
Bobot (kg) 169 173 172 176 185 210
 
 
Gambar ikiSeri T9 Tiga phase HEPA extractor dust
 
 

 

 

 
 

Tags

Leave your messages

Send Inquiry Now