Seri A9 industri ekstraksi debu unit telung phase industri vacuum cleaner tugas berat kanggo lantai konkrit grdinging

Seri A9 industri ekstraksi debu unit telung phase industri vacuum cleaner tugas berat kanggo lantai konkrit grdinging

Deskripsi singkat: Pembersih vakum industri seri A9 dirancang kanggo panggunaan abot ing umum. Pemeliharaan motor turbin gratis cocok kanggo kerja terus-terusan 24/7. Padha becik kanggo integrasi menyang mesin proses, kanggo digunakake ing instalasi tetep. A9 nyedhiyakake customer karo telung panyimpenan panyaring: shaker penyaring manual, motor otomatis mimpin, lan jet pulse filter cleaning.


PRODUCTS Detail

 
 
Gambaran ikiSeri A9 industri ekstraksi debu unit telung phase industri vacuum cleaner tugas berat kanggo lantai konkrit grdinging
 
Deskripsi singkat:

Seri A9 industri ekstraksi debu unit telung phase industri heavy dutyvacuum cleanerkanggo grinding lantai beton dirancang kanggo panggunaan abot ing umum.
Pemeliharaan motor turbin gratis cocok kanggo kerja terus-terusan 24/7.
Padha becik kanggo integrasi menyang mesin proses, kanggo nggunakake panginstalan tetep.
Unit ekstraksi debu industri A9 nyedhiyakake customer kanthi telung filter panyimpenan: shaker filter manual, motor otomatis, lan jet pulse filter cleaning.
 
Fitur utama:

Dilengkapi karo motor turbin vakum sing dhuwur, kanthi daya saka 3.0kw-7.5kw
100L kapasitas tangkep sing bisa ditahan
Kabeh komponen Elektronik yaiku Schneider.
Vakum industri kanthi aman ngumpulake media abot kayata wedhi, keripik, lan akeh bledug lan rereget.
 
Parameter kasebutSeri A9 industri ekstraksi debu unit telung phase industri vacuum cleaner tugas berat kanggo lantai konkrit grdinging
 
 
Model A9 seri lan spesifikasi:
Model A931 A941 A951 A971 A932 A942 A952 A972 A933 A943 A953 A973
Tegangan   380V 50Hz
Daya (kw) 3 4 5.5 7.5 3 4 5.5 7.5 3 4 5.5 7.5
Vakum (mbar) 260 260 300 320 260 260 300 320 260 260 300 320
Airflow (m³ / h) 320 420 530 530 320 420 530 530 320 420 530 530
Noise (dbA) 69 70 70 71 69 70 70 71 69 70 70 71
Volume tank (L) 100
Jenis Filter 12-Pocket filter Filter HEPA "TORAY" polyester
Filter wilayah (cm³) 20000 30000
Kapasitas panyaring 1.0um> 99.5% 0.3μm> 99.5%
Filter cleaning Manual shaker Jet pulse filter cleaning Pembersih motor kanthi otomatis
Ukuran (mm) 24 "x42.5" x57.8 "/ 610X1080X1470
Bobot (kg) 123 143 166 170 126 146 169 173 129 149 175 179
 
 
Gambar ikiSeri A9 industri ekstraksi debu unit telung phase industri vacuum cleaner tugas berat kanggo lantai konkrit grdinging
 
 
 
A9.181
A9.181
A9.182
A9.182

 

A9.183
A9.183
A9.186
A9.186

 

 

 

 

 

Tags

Leave your messages

Send Inquiry Now