C5 seri telung tahap stasioner jinis industri vacuum cleaner

C5 seri telung tahap stasioner jinis industri vacuum cleaner

Desain kompak lan cerdas. Dilengkapi karo motor turbin tugas berat, stabil lan dipercaya, 24 jam kerja terus. Becik kanggo ndhukung garis perakitan


PRODUCTS Detail

 
 
Gambaran ikiC5 seri telung tahap stasioner jinis industri vacuum cleaner
 
Desain kompak lan cerdas. Dilengkapi karo motor turbin tugas berat, stabil lan dipercaya, 24 jam kerja terus. Becik kanggo ndhukung garis perakitan.

◆ 1. Peralatan mesin karo motor turbin tiga tugas berat, tekanan frekuensi ganda,

kurang swara lan umur dawa. Daya kasebut kasedhiya saka 1.6kw-4.0 kw.

◆ Kabeh komponen listrik yaiku Schneider, kanthi overload, overheating lan perlindungan sirkuit cendhak

◆ 3. Unik bledug sing bisa ditampik, nggawe dumping supaya gampang.

◆ 4. Tank baja tahan karat

◆ 5. H kelas filter HEPA, kanthi efisiensi panyaring dhuwur lan vacuum vakum. Jet pulse filter cleaning, enabling machine keeps always strong.

 
 
Parameter kasebutC5 seri telung tahap stasioner jinis industri vacuum cleaner
 
 
 
 
Gambar ikiC5 seri telung tahap stasioner jinis industri vacuum cleaner
 
 
C5.630
C5.631

 

 

 

Tags

Leave your messages

Send Inquiry Now