Pembersih vakum tanpa kabel baku P3 seri

Fitur utama: 1. Telung gedhe ametek motor industri vacuum cleaner, kanggo ngontrol on / off independen. 2. Tong sampah, nyebabake kerja mbuwang bledug supaya gampang. 3. Luwih tipis permukaan karo sistem pembersih saringan terpadu 4. Multi keluwihan tujuan, cocok kanggo aplikasi debu basah / garing.


PRODUCTS Detail

 
 
Gambaran ikiPembersih vakum tanpa kabel baku P3 seri
 
 
Fitur utama:
1. Telung gedhe motor Ametek motor industri, kanggo ngontrol on / off independen.
2. Tong sampah, nyebabake kerja mbuwang bledug supaya gampang.
3. Geser tapis gedhe karo sistem pembersih filter terpadu
4. Multi keluwesan tujuan, cocok kanggo aplikasi bledug garing / garing.
 
 
Parameter kasebutPembersih vakum tanpa kabel baku P3 seri
 
 
Lembar data teknis:    
Model P300 P300 Li
baterei Lead asam batterik 24V / 80Ah baterei lithium 24V / 100Ah
Daya (kw) 1.5kw
Vakum (mBar) 160
Airflow (m³ / h) 420
Noise (dbA) 80
Volume tank (L) 60
Jenis Filter H HEPA
Filter wilayah (cm) 15000
Kapasitas panyaring 0.3um> 99.5%
Filter cleaning Jet pulse filter cleaning
Ukuran (mm) 610X670X1325
Bobot (kg) 105 85
 
 
Gambar ikiPembersih vakum tanpa kabel baku P3 seri
 
 
 

 

 

Tags

Leave your messages

Send Inquiry Now