TS1000 Single phase HEPA extractor dust

TS1000 dilengkapi pre-filter lan siji H13 HEPA filter. Filter utama karo permukaan filter 1,5 m², saben filter HEPA diuji sacara independen lan certified.TS1000 bisa misahake bledug denda kanthi efisiensi 99.97% @ 0.3μm, nyediakake ruang kerja sampeyan minangka lingkungan sing resik lan aman. TS1000 dianjurake kanggo piranti penggilingan cilik lan peralatan listrik.


PRODUCTS Detail

 
 
Gambaran ikiTS1000 Single phase HEPA extractor dust
 
Deskripsi singkat:
 
TS1000 dilengkapi pre-filter lan siji H13 HEPA filter. Filter utama karo permukaan filter 1,5 m², saben filter HEPA diuji sacara independen lan certified.TS1000 bisa misahake bledug denda kanthi efisiensi 99.97% @ 0.3μm, nyediakake ruang kerja sampeyan minangka lingkungan sing resik lan aman. TS1000 dianjurake kanggo piranti penggilingan cilik lan peralatan listrik.

Fitur utama:

OSHA compliant H13 HEPA filter "No marking type" wheels rear and lockable front casterEfficiency jet pulse filter cleaningContinuous bagging system ensures bag change fast and dust free Smart design and portable, transporting like an easy
 
 
Parameter kasebutTS1000 Single phase HEPA extractor dust
 
 
Model lan spesifikasi TS1000:
     
Model TS1000 TS1100
Tegangan 240V 50 / 60HZ 110V 50 / 60HZ
Saiki (amps) 4 8
Daya (kw) 1.2
Vakum (mbar) 220
Airflow (m³ / h) 200
Filter sadurunge 1.7m²> 99.5%@1.0um
Filter HEPA (H13) 1.2m²> 99.99%@0.3um
Filter cleaning Jet pulse filter cleaning
Ukuran (mm) 16.5 "x26.7" x43.3 "/ 420X680X1100
Bobot (kg) 0.3μm> 99.5%
Koleksi Tas lèrèhan terus-terusan
 
 
Gambar ikiTS1000 Single phase HEPA extractor dust
 
 
 
 

Tags

Leave your messages

Send Inquiry Now