T5 seri Single phase double barrel extractor dust extractor industrial dust removal equipment hot sale

Deskripsi singkat: 2 barel, terintegrasi dengan pemisah untuk pre-filtering, "TORAY" polyester PTFE dilapisi filter HEPA. Ditrapake kanggo kondisi kerja sing terus-terusan, ukuran cilik lan debu akeh. Khusus kanggo industri grinding lan polishing. Fitur utama: Tiga motor Ametek, kanggo ngontrol on / off sacara independen. Sistem tas lipat mudhun-mudhun terus-terusan, gampang lan cepet loading / unloading. 2 tong, pre-filter yaiku separator siklon, nyaring luwih saka 98% bledug, nggawe sawetaradebu kanggo ngetik saringan vakum, manut wektu sing kosong, kanggo njaga saringan ing ruang hampa lan ngluwihi wektu urip. PTFE dilapisi HEPA filter, kurang tekanan mundhut, efisiensi panyaring dhuwur


PRODUCTS Detail

 
 
Gambaran seri T5 iki Tunggal fase debu tongkat extractor debu industri peralatan hot sale
 

Deskripsi singkat:

2 barel, terintegrasi karo separator kanggo pre-filtering, "TORAY" polyester PTFE dilapisi filter HEPA.
Ditrapake kanggo kondisi kerja sing terus-terusan, ukuran cilik lan debu akeh.
Khusus kanggo industri grinding lan polishing.

Kita produsen lan panyedhiya layanan panyedhiya saka peralatan kanggo nyisihake bledug tim sale.Our panas duwe kualitas profesional apik lan pangertèn sing kuwat tanggung jawab.Our industri peralatan penyisipan debu
wis diekspor menyang akeh negara ing saindenging donya lan duwe reputasi pasar sing apik.Kita bakal nyedhiyakake solusi produk sing paling cocok miturut syarat sampeyan. Yen sampeyan pengin ngerti babagan kebijakan dodolan jeblugan panas debu, monggo klik "Kirim pesen" kanggo hubungi kita.

Fitur utama:

Telung motor Ametek, kanggo ngontrol on / off independen.
Sistem tas lipat mudhun-mudhun terus-terusan, gampang lan cepet loading / unloading.
2 barel, pre-filter yaiku separator siklon, nyaring luwih saka 98% bledug, nggawe bledug luwih sithik kanggo nglebokake vakum sing luwih sithik, ngulurake wektu kerja kosong, kanggo njaga saringan ing vakum lan ngluwihi wektu urip.
PTFE dilapisi HEPA filter, kurang tekanan mundhut, efisiensi panyaring dhuwur

 

 
Parameter seri iki T5 Single fase tong minyak extractor debu tunggal peralatan penyebaran debu peralatan panas
 
Model lan spesifikasi seri T5    
Model T502 T502-110V
Tegangan 240V 50 / 60HZ 110V50 / 60HZ
Daya (kw) 3.6 2.4
Vakum (mbar) 200 200
Airflow (m³ / h) 600 485
Noise (dbA) 80
Jenis Filter Filter HEPA "TORAY" polyester
Filter wilayah (cm³) 30000
Kapasitas panyaring 0.3μm> 99.5%
Filter cleaning Jet pulse filter cleaning Pembersihan penyetor motor
Ukuran inch (mm) 25.7 "x40.5" x57.5 "/ 650X1030X1460
 
Pictures of this T5 series Single phase double barrel extractor dust extractor industrial dust removal equipment hot sale
 
 
T5.575
T5.575
T5.576
T5.576

 

 
 

Tags

Leave your messages

Send Inquiry Now