Fase tunggal arupa saringan saringan vakum basah lan garing

Deskripsi singkat: Pembersih vakum industri seri S2 kanthi ngrancang, fleksibel, gampang dipindhah. Dilengkapi karo macem-macem kapasitas tong sampah. Temtokake macem-macem kondisi kerja, kanggo aplikasi udhara, garing lan bledug. Fitur utama: Tiga motor Ametek, kanggo ngontrol on / off sacara independen. Desain kompak, luwih fleksibel, becik kanggo industri semen. Loro cleaning saringan kasedhiya: jet nadi pembersih penyaring, motor kanthi otomatis didhukung reresik


PRODUCTS Detail

 
 
Gambaran ikiS2 series Single phase wet & wet vacuum
 
Deskripsi singkat:

Pembersih vakum industri seri S2 kanthi desain ngrancang, fleksibel, gampang dipindhah. Dilengkapi karo macem-macem kapasitas tong sampah.
Temtokake macem-macem kondisi kerja, kanggo aplikasi udhara, garing lan bledug.
 
Fitur utama:

Telung motor Ametek, kanggo ngontrol on / off independen. Desain kompak, luwih fleksibel, becik kanggo industri semen. Dua cleaning filter kasedhiya: jet pulse filter cleaning, otomatis motor didhasari reresik
 
Parameter kasebutS2 series Single phase wet & wet vacuum
 
 
Model lan spesifikasi seri S2:
         
Model S202 S212
Tegangan 240V 50 / 60HZ
Daya (kw) 3
Vakum (mbar) 200
Airflow (m³ / h) 600
Noise (dbA) 80
Volume tank (L) 30L 65L
Jenis Filter Filter HEPA "TORAY" polyester
Filter wilayah (cm³) 30000
Kapasitas panyaring 0.3μm> 99.5%
Filter cleaning Jet pulse Pembersihan penyetor motor Jet pulse Motor didorong
saringan cleaning saringan cleaning saringan cleaning
Ukuran inch (mm) 19 "x24" x38.5 "/ 480X610X980 19 "x24" x46.5 "/ 480X610X1180
 
 
Gambar ikiS2 series Single phase wet & wet vacuum
 

 

 

 
 
 

Tags

Leave your messages

Send Inquiry Now