FB seri telung tahap bledosan proof proof vacuum kanggo industri heavy duty

Fitur kasebut luwih safety lan bledug-bukti, luwih entheng lan luwih terjangkau tinimbang panyuwunan daur ulang industri abot liyane. Iku cocok kanggo operasi terus-terusan saka bledosan-bukti wilayah lan bledug lan bledosan bledug utawa peralatan industri. Digunakake ing proses pangolahan logam, proses plastik, baterei, casting, elektronika, printing 3D lan industri liyane.


PRODUCTS Detail

 
 
Gambaran ikiSeri FB telung tahap pembersih Vacuum Explosion-proof
 
 
Fitur kasebut luwih safety lan bledug-bukti, luwih entheng lan luwih terjangkau tinimbang panyuwunan daur ulang industri abot liyane. Iku cocok kanggo operasi terus-terusan saka bledosan-bukti wilayah lan bledug lan bledosan bledug utawa peralatan industri. Digunakake ing proses pangolahan logam, proses plastik, baterei, casting, elektronika, printing 3D lan industri liyane.
 
 
Parameter kasebutSeri FB telung tahap pembersih Vacuum Explosion-proof
 
Fitur
 
1. Motor eksplosion-bolak, nyegah percikan listrik motor
 
Sistem kekuwatan iki nggunakake sistem turbine pengecer presisi kaloro peluru-banteng sing canggih banget (pompa udara), frekuensi dual-voltase, kehandalan tinggi, kebisingan sing kurang, umur panjang lan operasi terus-terusan nganti 24 jam. Daya kasedhiya saka 0.25kw dadi 4.0kw, sumber daya 380V / 50Hz.
bledosan-bukti kelas motor: Ex d Ⅱ BT4 Gb
 
 

 

2. Filter anti-statis kanggo nyegah bahaya bolong statis 2. Filter anti-statis kanggo nyegah bahaya bolong statis Nyaring tas utawa tas bintang kanggo sistem filtrasi. Filter tas bintang nggunakake campuran antistatik kanggo nambah konduktivitas kanthi nambah serat binary. Filter cartridge filter diolah kanthi lapisan permukaan aluminized, sing nduweni kinerja antistatic apik lan resistance permukaan ≤105Ω.
 

 

Kotak listrik eksplosion-bukti kanggo nyegah bahaya pembakaran listrik Kotak listrik eksplosion-bukti kanggo nyegah bahaya pembakaran listrik Sistim kontrol nganggo kothak listrik-bukti ledakan, kontaktor AC internal lan komponen listrik listrik Schneider. kothak listrik bledosan-bukti, tandha bledosan: Ex d II BT4
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
4.Memetepan tekanan tekanan, pangeling pembersihan 4.Memetori meksa tekanan, pangeling pembersihan Pangukur tekanan negatif iku komponen konfigurasi standar mesin kabeh. Punika dirancang khusus kanggo panyedhek vakum industri dening Puhua. Werna biru, abang lan abang cocog karo tekanan negatif internal mesin ing saben bagean daya. Poin pointer menyang wilayah abang kanggo makili panyaring sing kudu di resiki utawa diganti.
 
 
 
 
5. Casters industri, gampang dipindhah 5. Casters industri, gampang dipindhah Industrial caster gampang kanggo nginstal. Roda digawe saka poliuretan ndhuwur (PU), sing digawe saka pelat plumping 2,5mm kanggo ningkatake tulang rusuk, lan kastor 2 inci bisa mawa 50kg saben. Lumahing roda dibangun kanthi gandum kanggo nambah kinerja anti-slip.
 
 
6.Separate tong ngisor lan ngisor, gampang kanggo ngresiki 6.Siratake tong ngisor lan ngisor, gampang kanggo ngresiki Struktur pemisah tong ndhuwur lan ngisor iki konfigurasi standar mesin, sing ndadekake gampang banget kanggo pangguna. Iku trep kanggo ngresiki bledug. Nalika perlu kanggo ngresiki bledug, mung kudu ngangkat bar tekanan, bledug sing ngumpulake tong minyak alami tiba ing lemah, lan pindhah tong minyak, mbucal bledug, lan tekan bar tekanan sawise rampung.
 

7.cyclone kanggo ngurangi beban ing panyaring 7.cyclone nang ngurangi beban ing panyaring Struktur siklon internal yaiku konfigurasi standar mesin. Sampeyan wis diinstal ing sambungan karo port sedhep. Partikel-partikel besar bisa langsung disetir di bawah ember pengumpulan lebu lewat pemisah siklon. Ora perlu dicegat lan ditangkap dening panyaring, sing bisa ningkatake urip panyaringe.

 

Antarmuka lan selang antitrust 8. Antarmuka lan selang antarmuka Statis lan konektor digawe saka materi anti-statis, konduktivitas listrik miturut DIN53482, lan resistansi permukaan <106Ω.

 

9. Filter kasebut kanthi manual ngilangke kanggo ngresiki debu, sing trep lan efisien. Rotating debu kabutuhan nganggo mode manual. Sampeyan mung perlu kanggo muter nangani puteran arah jarum jam / counterclockwise kanggo babagan 1 menit kanggo ngresiki partikel gedhe saka bledug adhering menyang lumahing panyaring.

 

Model FB-22 FB-40  
Daya (Kw) 2.2 4  
Tegangan (V / Hz) 380/50~60  
Airflow (m3/ h) 265 318  
Vakum (mbar) 240 290  
Volume tank (L) 60  
Noise dB (A) 72±2 74±2  
Dhiameter inhalasi (mm) 50  
Filter wilayah (m2 3.5  
Kapasitas panyaring Filter anti-statis (0.3μm> 99.5%)  
Filter cleaning puter kanthi manual  
Ukuran (mm) 1220*565*1270
Bobot (kg) 105 135  

Tags

Leave your messages

Send Inquiry Now