New pressure cleaner mesin cuci banyu jet nyilem 200 mbar

Bahan saka njaba mesin yaiku jeblugan. Salah siji bocor, bisa ngreksa buruh saka kejut listrik


PRODUCTS Detail

Gambaran ikiNew pressure cleaner mesin cuci banyu jet nyilem 200 mbar

Fitur utama:

1. Bahan saka njaba mesin yaiku jeblugan. Salah siji bocor, bisa ngreksa buruh saka kejut listrik
2. Mesin kabeh nganggo struktur vertikal, motor listrik kasebut ing ndhuwur pompa baling. Nalika piranti segel wis rusak, banyu lan lenga ora dadi motor listrik.
3.Motor nyelehake luwih akeh banyu tinimbang tradisi ngilangake bantalan poros.
4.Automatis "pemicu mbukak gun" tegese mesin mbukak, pemicu cedhake gun sing tegese mesin cedhak ".
5. Fungsi otomatis nyedot
 
Parameter kasebutNew pressure cleaner mesin cuci banyu jet nyilem 200 mbar
 
Model
B5 / 11C
Tegangan
AC-220V / 50 HZ
Daya
2200W
Mili
520L / H
Tekanan
11MPA
Rotasi
2800RMP
Max banyu suhu
60℃
Bobot
25KGS
Ukuran (L * W * H)
360 * 375 * 925mm
 
Gambar ikiNew pressure cleaner mesin cuci banyu jet nyilem 200 mbar
 
 
 
 
 

Tags

Leave your messages

Send Inquiry Now