New Long handle kualitas tinggi tembaga motor listrik mesin cuci tekanan tinggi

Bisa digunakake ing ngendi sumber daya listrik diwatesi. Becik digunakake minangka mesin ekstra utawa ing wilayah ing ngendi papan diwatesi lan mesin luwih gedhe ora cocok, contone kamar mesin lan deck akomodasi.


PRODUCTS Detail

 
Gambaran saka N ikiew Panjang menangani kualitas tinggi tembaga motor listrik mesin cuci tekanan tinggi
 

Fitur:

Spray busa busa inovatif

Filter banyu banyu sing bisa dibasahi 50μ

Indikator tingkat minyak

Piston stainless steel

Pengukur tekanan

Keuntungan:

Cahya lan kompak - gampang transportasi lan nyimpen

Cepet kanggo nyambung - nyimpen wektu

Becik kanggo wilayah sing winates

Desain ègonomi - mbenakake kemampuan kerja

 
Parameter N ikiew Panjang menangani kualitas tinggi tembaga motor listrik mesin cuci tekanan tinggi
 
Tipe Motor: Tembaga Motor
Tegangan: 110V-240V
Rated daya: 1600W-1800W
Tekanan: 80bar-120bar
Mili: 5 L / min
Bahan: Plastik
Werna: Miturut customer mbutuhake
 
Gambar N ikiew Panjang menangani kualitas tinggi tembaga motor listrik mesin cuci tekanan tinggi
 
 
 

 

 
 

Tags

Leave your messages

Send Inquiry Now