Mesin Pencuci Mobil Tekanan Tinggi Baru

Deskripsi mesin pembersih karet tekan KSEIBI anyar iki. Tekanan mesin cuci VAN saka KSEIBI kompak lan entheng, nggawe gampang kanggo transportasi. Sampurna kanggo kabeh tugas reresik watara


PRODUCTS Detail

 
 
Gambaran ikiMesin Pencuci Mobil Tekanan Tinggi Baru
 
Mesin pencuci piring VAN saka KSEIBI kompak lan entheng, nggawe gampang kanggo transportasi. Sempurna kanggo kabeh tugas-tugas cleaning ing saindhenging ngarep, mesin kasebut dilengkapi senapan pemicu ergonomis, lance larang karo munculan klik cepet (Turbo nozzle lance kanggo pilihan, sing nyedhiyakake nganti 50% luwih gedhe saka kekuatan standar)), 5m kanthi cepet nyambung selang tekanan dhuwur, botol deterjen. mesin iki uga cocog banget aksesoris pilihan sing beda kanggo nyuplai solusi cleaning solution.
 
Parameter kasebutMesin Pencuci Mobil Tekanan Tinggi Baru
 
Engine
Model mesin
Carbon Brush Motor
 
Tekanan Kerja
90bar
 
Maks. Tekanan
135bar
 
 
Daya
Tingkat aliran
5.5L / min
 
Maksimum aliran.
6.8L / min
 
Daya / Amps
1400w
 
 
Gambar ikiMesin Pencuci Mobil Tekanan Tinggi Baru
 
 
 

 

 
 

Tags

Leave your messages

Send Inquiry Now