bor TS1000 Single phase HEPA debu extractor

bor TS1000 Single phase HEPA debu extractor


PRODUCTS Detail

 
 
Gambaran ikibor TS1000 Single phase HEPA debu extractor
 
 
 

TS1000 dilengkapi pre-filter lan siji H13 HEPA filter.

Filter utama karo permukaan filter 1.5 m², saben filter HEPA diuji sacara bebas lan disertifikasi.

TS1000 bisa misahake bledug suling kanthi efisiensi 99.97% @ 0.3μm, ngukur ruang kerja sampeyan minangka lingkungan sing resik lan aman.

TS1000 dianjurake kanggo piranti penggilingan cilik lan peralatan listrik.

 
 
Fitur utama:
 

OSHA compliant H13 filter HEPA
 
"Ora ana jinis tandha" roda ngarep lan caster ngarep dikunci
 
Efisien jet pulsa filter cleaning
 
Sistem bagging sing terus-terusan njaga owah-owahan tas cepet lan debu sing gratis. Desain cerdas lan portabel, transportasi kaya angin
 
 
Parameter kasebutbor TS1000 Single phase HEPA debu extractor
 
 
Model TS1000 TS1100
Tegangan 240V 50 / 60HZ 110V 50 / 60HZ
Saiki (amps) 4 8
Daya (kw) 1.2
Vakum (mbar) 220
Airflow (m³ / h) 200
Filter sadurunge 1.7m²> 99.5%@1.0um
Filter HEPA (H13) 1.2m²> 99.99%@0.3um
Filter cleaning Jet pulse filter cleaning
Ukuran (mm) 16.5 "x26.7" x43.3 "/ 420X680X1100
Bobot (kg) 0.3μm> 99.5%
Koleksi Tas lèrèhan terus-terusan
 
 
 
 
Gambar ikibor TS1000 Single phase HEPA debu extractor
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

Tags

Leave your messages

Send Inquiry Now