X seri Separator siklon efficiency dhuwur digawe ing pabrik-pabrik penyedot debu industri China

Grosir seri X Sepelerator siklon efisiensi tinggi digawe ing pabrik-pabrik pembuang vakum industri China


PRODUCTS Detail

 
 
Gambaran seri seri grosir ini. Separator siklon efisiensi tinggi digawe ing pabrikan panyedot vakum industri China
 
 
grosir X seri Separator siklon efficiency dhuwur digawe ing pabrik panyisipan vakum industri China manufaktur bisa nggarap panyedia vakum sing nyaring luwih saka 98% debu.
 
Nggawe bledug sing luwih sithik kanggo ngetik saringan vakum, sambungake wektu kerja sing kosong, kanggo njaga saringan ing ruang hampa lan ngluwihi wektu urip.
 
 Parameter seri iki seri X Dhuwur separator siklon efficiency digawe ing pabrik-pabrik panyisipan vakum industri China
 

 

Model X60 X90
Volume tank (L) 60 90
Ukuran inch (mm) 17.7 "x17.7" x34 " 17.7 "x17.7" x40.5 "
450X450X870 450X450X1030
Bobot (lbs) (kg) 37/16 38.5/17
 
 
 
Gambar ikiSeri X Pemisah siklon efficiency dhuwur
 
 
Seri X Pemisah siklon efficiency dhuwur
 

 

 


 

 

 
 
 
 

Tags

Leave your messages

Send Inquiry Now